Domov    O Catherine      Novosti     Katalog     Šolanje    Kontakt   

 

Splošni pogoji in piškotki

Dostop do spletnega mesta www.catherine.si in njegovo uporabo urejajo splošni pogoji.  Z obiskom naše spletne strani potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Catherine Slovenija se bo z vzdrževanjem svoje spletne strani trudila zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin na strani, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo celovitost, ažurnosti in točnost, kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za druge spletne strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave s tretjimi stranimi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Osebni podatki
Spletna stran www.catherine.si obiskovalcem ne omogoča registracije uporabnikov in posledično zaklenjenih vsebin in ne zbira osebnih podatkov na spletni strani.

Zaščita podatkov

Spletna stran www.catherine.si je zaščitena s SSL certifikatom Comodo PositiveSSL. To v nadaljevanju pomeni, da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepooblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da je kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.

Piškotki
Spletna stran www.catherine.si ne uporablja piškotkov tretjih strani (“third-party cookie”), ki se uporabljajo za analize, dodatne funkcionalnosti ali oglaševanje.

Reševanje sporov
Obiskovalec in lastnik spletne strani www.catherine.si se bosta trudila morebitne spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Mariboru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     Final gel      Power gel    Master gel      Magazin            

                    E-mail: info@catherine.si      Tel.: 02 25 27 188     GSM: 041 432 630          Copyrights by Catherine Nail Collection - 2019. Vse pravice pridržane / Splošni pogoji in piškotki