Domov    O Catherine    Novosti    Katalog    Šolanje    Kontakt  

  

     Podjetje Catherine je zraslo iz ideje in zasnove Ingeborg Frimmel pred več kot tremi desetletji, najprej kot eden prvih nohtnih salonov v Nemčiji.         Kot kozmetičarka je kreativna vizionarka dobro poznala branžo in je z angažiranostjo in občutkom za potrebe strank, sledila njihovim pričakovanjem.      

Od takrat stoji podjetje Catherine za lastnim Know-how in kvaliteto. Skupaj z ekipo kemikov razvijamo izdelke najvišje kvalitete, ki so izdelani in polnjeni v Nemčiji. Tako podležejo nemškim kozmetičnim in okoljskim predpisom. Catherine Nail Collection stoji za kvaliteto made in Germany. Predikat, na katerega smo ponosni.

Naše inovacije, občutek za prihajajoče trende in kreativni sodelavci so v preteklih letih popeljali podjetje k mednarodnemu uspehu in ustvarili izdelke, ki zapovedujejo pot v kozmetiki za nego rok in nohtov.

 Po večletni zgodbi o uspehu gleda direktorica Ingeborg Frimmel brez skrbi v prihodnost in je s sabo v "čoln", kot soodločujočo pri poslih, potegnila hčerko Catherine, po kateri je podjetje dobilo ime. Z njo na čelu bo začrtana pot peljala dalje, saj bo tudi v prihodnje veljalo    

"Imeti, kar nima vsak...!"

 Final tehnika     Power gel tehnika     New style tehnika     Magazin   

                    E-mail: info@catherine.si      Tel.: 02 25 27 188     GSM: 041 432 630          Copyrights by Catherine Nail Collection - 2018. Vse pravice pridržane.